Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΚΙΡΡΑ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟ

ΚΙΡΡΑ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟ

Είμασταν πολλοί. Βρεθήκαμε πολλοί για δυό βραδιές, εκεί, απέναντι απ' τον Αϊ-Γιάννη στην Κίρρα, δίπλα στο ποτάμι. Βολευτήκαμε όλοι μας, ανάμεσα απ' τον δρόμο και την θάλασσα, είτε όρθιοι, είτε σε καρέκλες, είτε κατάχαμα στα βότσαλα κι αφήσαμε και τις 5 αισθήσεις μας να ζουν αυτό που μας προσφέρθηκε : μπυρίτσα κι αναψυκτικά, δροσάδα και μυρωδιά του θαλασσινού αέρα, φωτισμένος νότιος ορίζοντας, μα πάνω απ' όλα καλή και καλοδεχούμενη μουσική.

Κι ήταν όλα όμορφα και πρωτόγνωρα. Με όλες τις ηλικίες ανακατωμένες και τον κόσμο να μην ξεκολλάει από εκεί, παρά μόνο τις πρωινές ώρες. Όμορφα, απλά και απέριττα. Εκεί, δίπλα στο ποτάμι.

Θέλουμε σαν αρχή να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο, για να γίνει αυτό που ζήσαμε, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που θελήσατε να δείξετε μαζί μας ότι υπάρχει τρόπος για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, μα πάνω απ' όλα να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, παρόντες και απόντες που σεβαστήκατε την πρώτη προσπάθεια, να βγούμε και να δημιουργήσουμε, έξω απ' τα συνηθισμένα. Αυτή ήταν η αρχή και θα χουμε να λέμε, μετά από χρόνια, ότι όλα ξεκίνησαν εκεί, δίπλα απ' το ποτάμι, στην Κίρρα. Καλή αρχή.

Θα επανέλθουμε…
19-8-2012






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΔΩ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου